Harry Tuinier.nl

Samenwerking met DeLaval Dealers

image_pdfimage_print

Samenwerken met DeLaval Dealers.

Hoewel de VMS van DeLaval al meer dan 20 jaar op de markt is, blijven de ervaringen nog steeds nieuw. Want er komt elke dag ervaring bij. Daarnaast zijn de mogelijkheden zo uitgebreid dat menig dealer en verkoper graag assistentie uit de praktijk wenst om de potentiële klanten goed over deze mogelijkheden en praktijkervaringen voor te lichten. Sommige mogelijkheden of zelfs onmogelijkheden zijn juist sterke punten. Die horen bij een automatisch melksysteem van een veehouder die weet dat hij niet allemaal gemiddelde koeien heeft, maar het optimale uit al zijn koeien wil halen.

De praktische kennis van Harry Tuinier kan het bijvoorbeeld ook bij potentiële klanten, evt. met behulp van presentaties, verduidelijken waarom de VMS van DeLaval een goede keuze is.

Er zijn dealers die mij inhuren voor potentiële klanten of klanten die binnenkort met een VMS zullen starten maar vooral voor klanten die al, soms jaren, met de VMS werken.

We kunnen een informatieochtend/middag organiseren rond het gebruik van de melkrobot.
Hierdoor kunnen we de (aanstaande) VMS gebruiker duidelijk laten zien dat we niet alleen willen verkopen maar achter ons product staan en dat we er alles aan doen om de investering van de veehouder voor hem tot een succes te maken. Dat is een win – win situatie want het succes van de veehouder is ook weer de beste reclame voor ons!

Het managementprogramma  Delpro  is een mooi programma met veel meer mogelijkheden en heeft inmiddels ook al weer diverse updates gekregen. Vooral in de laatste updates zijn niet alleen de ideeën van programmeurs, maar ook veel ideeën van monteurs, èn ook van de praktiserende veehouders verwerkt!

En een van de grote voordelen van VMS DeLaval is dat ook oudere melkrobots kunnen werken met de nieuwe kennis en updates!

We merken in de praktijk wel dat veel veehouders hier toch weer aan moeten wennen. Sommige dingen staan op een andere plaats, en sommige nieuwe mogelijkheden vind je niet zomaar. Handig is om deze gebruikers een keer uit te nodigen om gezamenlijk, misschien wel bij een van de veehouders op bedrijf, dit nieuwe programma door te nemen.

Lees ook de pagina voor Studiegroepen.
Menu